Loading...

Services

Professioneel werk en van verschillende markten thuis !

Als klant wenst u beroep te doen op een expert die de lat hoog legt en voor wie nauwkeurig werken en stiptheid vanzelfsprekend zijn. Deze kennis en expertises kunnen we ook toepassen in het inschatten van de andere mogelijke werken die moeten uitgevoerd worden en dit maakt dat we proactief kunnen ingrijpen waar nodig. Uit onze ervaring is deze flexibiliteit in tijd en planning een uiterste MUST geworden voor onze klanten en onszelf.

Verwarming

Verwarming is comfort !


Wij verzorgen de installatie en onderhoud van uw verwarmingssysteem, van radiatoren tot vloerverwarming. Verwarming staat gelijk aan comfort. Het is essentieel om van je huis een warme thuis te maken. Hoe je dat het best doet bespreken we samen afhankelijk van jouw wensen, want dat kan op verschillende manieren.

Een goede manier om op energie te besparen is door zelf uw duurzame energie op te wekken. Denk hierbij aan zonnepanelen, een windmolen voor thuis of de installatie van een zonneboiler. Op deze manier draagt u een steentje bij aan het milieu én bespaart u op uw energierekening. Na een paar jaar heeft u uw investering alweer terugverdiend.

Sanitair

Juiste installatie is een luxe !


Het sanitair in uw huis is een heus netwerk geworden van leidingen die een precieze en accurate installatie vereisen van een installateur die wegwijs raakt in uw plannen en die van uw woning. Wij denken graag met u mee over de inrichting van uw sanitaire projecten en komen deze snel en verzorgd plaatsen bij u thuis.

Elektriciteit

Duurzame & correcte installatie is besparen !


Isolatie, verwarming, verlichting, elektrische toestellen, … Mogelijkheden te over om energie te besparen in je woning. Sommige zaken vereisen een zekere investering, terwijl andere zaken je helemaal niks hoeven te kosten. De installatie en de toepassingen zorgen voor een slimme sturing als uitvoering om je om je bestaande apparaten gewoon minder energie te laten verbruiken…

Nieuwbouw

De juiste installatie is de sleutel tot comfort !


De verschillende installaties in uw huis zorgen voor een heus netwerk van leidingen die een precieze en accurate installatie vereisen van een installateur die wegwijs raakt in uw plannen en die van uw woning. Wij denken graag met u mee over de inrichting van uw projecten en komen deze correct en verzorgd plaatsen in uw nieuwbouw woning.

Stopcontacten, schakelaars en verlichting zijn standaard voorzien in je elektriciteitsplan. Wil je echter ook een alarmsysteem of een automatische garagepoort? Dan is het altijd mooi meegenomen dat je daar ook op voorhand over nadenkt. Door een goede voorbereiding krijg je hierdoor niet te maken met extra slijp- of kapwerken achteraf. Denk ook meteen na over elektriciteitsvoorzieningen in de tuin, het tuinhuis of op zolder. Verlichting in deze ruimtes maakt het er een stuk praktischer.

Renovatie

Duurzaam vernieuwen is besparen !


Je oude cv-ketel vervangen door een condensatieketel? Dit kan je besparingen tot 30 % op je energiefactuur opleveren. Dit is tevens positief voor het milieu en de toekomst van ons allen. Met een condensatieketel haal je een veel hoger rendement dan met je oude cv-ketel. Dit komt door de manier waarop een condensatieketel werkt. Een condensatieketel is compact en zuinig.

Er zijn ook premies voor het vernieuwen van je elektrische installatie. Zo is er de renovatie- en verbeteringspremie waarbij het bedrag afhankelijk is van je inkomen. Daarnaast geniet je ook van een verlaagd btw-tarief van 6% voor een vernieuwde elektrische installatie indien je woning ouder is dan 10 jaar.

Onze ervaring toegelicht

Bekend met verschillende disciplines, maakt proactief inzicht in de volgende stappenVerwarming

Verwarming is comfort !


EEN CENTRALE VERWARMING OP MAAT VAN UW BEHOEFTEN

Als professionele installateurs van centrale verwarming mag u van ons veel meer verwachten dan een vakkundige plaatsing. Onze service begint met persoonlijk advies op maat. Zo bent u verzekerd van een juiste dimensionering van uw cv-installatie. De juiste condensatieketel met de juiste verwarmingselementen, enkel op die manier weet u zeker dat het overal behaaglijk warm is.

Bij de installatie van uw centrale verwarming maken wij gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van radiatoren, convectoren en vloerverwarming. Alle toestellen en systemen worden steeds voorzien van de passende regelaar of thermostaat.


Sanitair

Juiste installatie is een luxe !


ALLE LOODGIETERIJ VOOR NIEUWBOUW EN RENOVATIE.

Heb je plannen om je badkamer te renoveren of moet de badkamer van je nieuwbouw woning nog ingericht worden? Wil je graag een extra douchecel creëren in je garage? Wij bekijken graag met u de mogelijkheden en helpen je graag bij het realiseren van uw droomproject. Doordat we samenwerken met verschillende leveranciers kunnen we voldoen aan ieders smaak en budget. Maar je kan ook beroep doen op ons voor kleine sanitair herstellingen. heb je een kraanlek, blijft je toilet lichtjes doorspoelen of loopt je wastafel niet meer perfect door? Wij zorgen ervoor dat deze problemen snel van de baan zijn.


Elektriciteit

Duurzame & correcte installatie is besparen !


ELEKTRICITEITSWERKEN BIJ NIEUWBOUW OF VERBOUWING – WIJ ZIJN ER VOOR U

Maar wat zijn deze elektriciteitswerken juist? Kan ik ook omschakelen naar domotica? Hoe pak je het aan en waar moet je aan denken? Wij geven je het antwoord op al jouw vragen.

Of je nu gaat bouwen of renoveren, alles valt of staat met een elektriciteitsplan. Bij een elektrische installatie voor een nieuwbouw starten de werken vanaf nul. Het grote voordeel is dat er reeds een elektriciteitsplan is op basis van de architecturale plannen. Zo weet je exact waar sleuven moet maken om leidingen in te leggen. Bij een renovatie van een woning ligt er al elektriciteit en moet deze vernieuwd worden. Waar de leidingen exact liggen, is niet altijd meteen duidelijk. Dateert de installatie van voor 1 oktober 1981? Dan moet de verkoper een keuringsverslag voorleggen.

Moet je bij een renovatie onvermijdelijk kappen en breken, dan combineer je dit best met een volledige verbouwing. Een andere optie is een volledige nieuwe elektrische installatie op te bouwen, los van de bestaande. De oude blijft werken tot de nieuwe klaar is. Zo hoef je geen enkele dag zonder elektriciteit te zitten.

Meer services

We combineren expertise en vakkundigheid met een persoonlijke dienstverlening en efficiënte service !


Herstelling

Kwaliteitswerk zorgt voor minder herstellingskosten !


Heeft je ketel een onderhoud nodig of is er een radiator die het niet meer doet? Bel of mail ons en wij komen bij jou langs.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud is besparen !


Wist u dat het rendement van een goed onderhouden ketel tot 10% bespaart op uw energiefactuur? Regelmatig onderhoud zorgt er niet alleen voor dat uw installatie aan alle veiligheidsvoorwaarden voldoet, maar garandeert u ook van een blijvend maximaal rendement. Zo kan uw gezin op een veilige manier genieten.

Onderhoud van gasketels kan interessant zijn zodoende vroegtijdig probleem op te sporen en deze aan te kunnen pakken zodat je niet zonder verwarming komt te zitten en eer gepland een nieuw toestel kan geplaatst worden.

Waarom voor WeDoTechnix kiezen?

Kwaliteit door ervaring en professionaliteit


Project tijdig klaar

Onze basis ‘afspraak is afspraak’ zorgt ervoor dat we tijdig en zoals met u afgesproken de werken zullen uitvoeren. Wij houden dan ook rekening met mogelijk externe factoren zoals levertermijnen en zullen u hier op voorhand voor het begin der werken heel duidelijk over informeren. Dit maakt het voor u mogelijk om uw planning binnen de voorop gestelde termijn te kunnen afwerken.

Altijd bereikbaar voor onze klanten !

Wij proberen steeds ter uwer beschikking te staan en respecteren dat uw tijd ook kostbaar is, wat geldt voor ieder van ons. In tijden van drukte zullen wij de nodige prioriteiten stellen en ook steeds voor vragen & antwoorden bereikbaar zijn.

Aangezien wij gedurende de dag meestal onderweg, op de werf of een klant in nood aan het helpen zijn, is het mogelijk dat u geen gehoor krijgt gedurende de dag, wij staan erop om zeker met u contact op te nemen dezelfde dag, avond en/of op een mogelijk moment die dag. Daarom vragen wij om zeker een boodschap na te laten op de voicemail. Laat zeker een voicemailbericht achter zo kunnen wij alvast zorgen voor een passend antwoord indien specifieke vragen.

Het contactformulier via deze site invullen is volgens ons, de beste, snelste en meest complete weg om ons van alle details die u wenst uit te voeren te informeren.

Professioneel en flexibel !

Zoals u op de website kan zien zijn we van verschillende markten thuis. Deze professionaliteit kunnen we dan ook toepassen in het inschatten van de andere mogelijke werken die moeten uitgevoerd worden en dit maakt dat we proactief kunnen ingrijpen waar nodig. Uit onze ervaring is deze flexibiliteit in tijd en planning een uiterste MUST geworden voor onze klanten en onszelf.