Loading...

Nieuwbouw – Renovatie – Herstelling – Onderhoud

Uw partner in Verwarming – Sanitair – Elektriciteit

U bent aan het juiste adres voor al uw projecten rond centrale verwarming, sanitair en elektriciteit. Ook voor eventuele herstellingen en/of onderhoud kan u bij ons terecht.

Bovendien zijn wij uw partner voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Verwarming

Sanitair

Elektriciteit

Had u graag een prijs geweten van uw project?

Hieronder kan u naar het contactformulier doorklikken waar u uw noden kwijt kan, zodanig dat wij alvast op de hoogte zijn van alle gewenste werken die bij u uitgevoerd dienen te worden. Aangezien wij meestal onderweg, op de werf of een klant in nood aan het helpen zijn, is dit formulier invullen de beste, snelste en meest complete weg om ons van alle details die u wenst uit te voeren te informeren.

Nadat dit formulier bij ons in onze mail beland, zullen wij dit in eerste instantie reeds bekijken en daarna zo snel mogelijk contact opnemen om verdere details te bespreken of om alvast een prijs of een gepast antwoord voor u klaar te hebben.

Bedankt alvast voor het vertrouwen !

Het WeDoTechnix-Team

Services

Nieuwbouw – Renovatie – Herstelling – Onderhoud

Verwarming

EEN CENTRALE VERWARMING OP MAAT VAN UW BEHOEFTEN

Als professionele installateurs van centrale verwarming mag u van ons veel meer verwachten dan een vakkundige plaatsing. Onze service begint met persoonlijk advies op maat. Zo bent u verzekerd van een juiste dimensionering van uw cv-installatie. De juiste condensatieketel met de juiste verwarmingselementen, enkel op die manier weet u zeker dat het overal behaaglijk warm is. Alle toestellen en systemen worden steeds voorzien van de passende regelaar of thermostaat.

INSTALLATIE, REPARATIE,RENOVATIE EN ONDERHOUD VAN GASKETELS MET WETTELIJK ATTEST.

Moet uw oude gas- of mazoutketel vervangen worden? Dan komen we bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een optimale oplossing te bieden voor een comfortabele warmte met een prima rendement binnen uw budget. De prijs-/kwaliteitverhouding voor degelijke producten is ons allemaal bekend. De exacte prijs draagt bij aan onze verwachtingen van de kwaliteit, een hogere prijs zal wat dat betreft  voldoen aan hogere verwachtingen en degelijkheid dan een beperkte prijs.

Sanitair

ALLE LOODGIETERIJ VOOR NIEUWBOUW EN RENOVATIE.

U kunt bij ons terecht voor de professionele plaatsing en het onderhoud van de volledige sanitaire uitrusting: elektrische boilers, anti-kalktoestellen, regenwaterpompen, filters enz. Daarnaast nemen onze stielmannen ook de vakkundige herstelling of vervanging van leidingen, kraanwerk, toiletten, douches en ligbaden op zich.

Electriciteit

ELEKTRICITEITSWERKEN BIJ NIEUWBOUW OF VERBOUWING – WIJ ZIJN ER VOOR U

Maar wat zijn deze elektriciteitswerken juist? Kan ik ook omschakelen naar domotica? Hoe pak je het aan en waar moet je aan denken? Wij geven je het antwoord op al jouw vragen.

Ben je een woning aan het verbouwen? Of wil je een nieuwbouw laten zetten? Eén van de zaken die dan gebeuren, zijn elektriciteitswerken. Het netwerk moet namelijk aan de hedendaagse en toekomstige eisen voldoen. Maar wat valt er nu onder elektriciteitswerken? Wat moet er allemaal gebeuren? Wij helpen je graag verder.

Partners

Waarom WeDoTechnix kiezen?

Uw partner in Verwarming – Sanitair – Elektriciteit


Project tijdig klaar

Onze basis ‘afspraak is afspraak’ zorgt ervoor dat we tijdig en zoals met u afgesproken de werken zullen uitvoeren. Wij houden dan ook rekening met mogelijk externe factoren zoals levertermijnen en zullen u hier op voorhand voor het begin der werken heel duidelijk over informeren. Dit maakt het voor u mogelijk om uw planning binnen de voorop gestelde termijn te kunnen afwerken.

Altijd bereikbaar voor onze klanten !

Wij proberen steeds ter uwer beschikking te staan en respecteren dat uw tijd ook kostbaar is, wat geldt voor ieder van ons. In tijden van drukte zullen wij de nodige prioriteiten stellen en ook steeds voor vragen & antwoorden bereikbaar zijn.

Aangezien wij gedurende de dag meestal onderweg, op de werf of een klant in nood aan het helpen zijn, is het mogelijk dat u geen gehoor krijgt gedurende de dag, wij staan erop om zeker met u contact op te nemen dezelfde dag, avond en/of op een mogelijk moment die dag. Daarom vragen wij om zeker een boodschap na te laten op de voicemail. Laat zeker een voicemailbericht achter zo kunnen wij alvast zorgen voor een passend antwoord indien specifieke vragen.

Het contactformulier via deze site invullen is volgens ons, de beste, snelste en meest complete weg om ons van alle details die u wenst uit te voeren te informeren.

Professioneel en flexibel !

Zoals u op de website kan zien zijn we van verschillende markten thuis. Deze professionaliteit kunnen we dan ook toepassen in het inschatten van de andere mogelijke werken die moeten uitgevoerd worden en dit maakt dat we proactief kunnen ingrijpen waar nodig. Uit onze ervaring is deze flexibiliteit in tijd en planning een uiterste MUST geworden voor onze klanten en onszelf.

Möchten Sie das beste Kryptowährungs-Casino finden? Setzen Sie Ihre Jagd fort!